Category Archives: Dagen

Var finns mina serier!?

Varför? Varför har inga serier kommit idag? Snyft.

Idag är en hemsk dag.  Smärtan hugger i muskel och ben något enormt.  Jag har knappt sovit något i natt, jag har fått ont av varenda sovställning.  Jag har försökt sova lite nu på förmiddagen men det har varit näst intill omöjligt.
Nu ska jag proppa i mig tabletter och försöka komma på andra tankar.

Dumma serietisdag som jag hade längtat efter… som inte ens hade några serier!

Natti

Nu är jag verkligen helt slut i huvudet efter mycket plugg. Har ett par sidor kvar innan jag är färdig med dagens mål men de tänker jag faktiskt spara till i morgon. Är så trött och vill bara sova nu så jag tänker krypa ner i sängen, läsa något kapitel ut Breaking Dawn och sedan sova.

I morgon är det morgonföreläsning som gäller och sedan självstudier resten av dagen. Morgonföreläsningar har verkligen blivit min favorit. Man kommer upp tidigt och behöver inte gå och vänta på att dagen ska sätta igång. Sen kommer man hem tidigt och har massor med tid till självstudier och annat. Perfekt för morgonpigga som jag!

Sen till helgen ska jag och mamma till Lund och bo på  Scandic Star Lund till specialpris! Vi betalade endast 1100 kr för 1 natt! Här kostar det över 1800 ju!

Nej, ska jag stänga ner datorn och krypa ner under täcket. Det är så skönt att få läsa lite skönlitteratur innan man somnar efter en lång dag med mycket kurslitteratur och fakta. Godnatt! ♥

Dagen

Hallå gott folk! Gick upp elva idag, inte riktigt lika tidigt som förra helgen men nästan 😉 Jag börjar bli bättre på att komma upp på helgerna tycker jag..

Beror nog mest på att jag dansar på fredagar och sen inte orkar göra någonting mer senare på kvällen =P Men det är faktiskt skönt att somna tidigt och kunna gå upp i någorlunda tid =) Min mamma sa ”du börjar blir vuxen”.. Vet inte om jag gillar den kommentaren eller inte =/ Jag har precis tagit ett lån på 2000 kr.

Ska göra efterrätten till mammas middag snart iaf, när mamma kommer hem från ica.. Det blir glassfyllda citroner á la nyår 😉 =)