Natti

Nu är jag verkligen helt slut i huvudet efter mycket plugg. Har ett par sidor kvar innan jag är färdig med dagens mål men de tänker jag faktiskt spara till i morgon. Är så trött och vill bara sova nu så jag tänker krypa ner i sängen, läsa något kapitel ut Breaking Dawn och sedan sova.

I morgon är det morgonföreläsning som gäller och sedan självstudier resten av dagen. Morgonföreläsningar har verkligen blivit min favorit. Man kommer upp tidigt och behöver inte gå och vänta på att dagen ska sätta igång. Sen kommer man hem tidigt och har massor med tid till självstudier och annat. Perfekt för morgonpigga som jag!

Sen till helgen ska jag och mamma till Lund och bo på  Scandic Star Lund till specialpris! Vi betalade endast 1100 kr för 1 natt! Här kostar det över 1800 ju!

Nej, ska jag stänga ner datorn och krypa ner under täcket. Det är så skönt att få läsa lite skönlitteratur innan man somnar efter en lång dag med mycket kurslitteratur och fakta. Godnatt! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *