Äntligen värme….

Äntligen har sommaren kommit, det känns helt underbart!

Micke jobbar så jag och tjejerna tänkte gå till farfar och bada lite, sen blir det fredagssvängen på stan.
Kusin jack ska döpas imorgon och jag har verkligen inte nåt som passar att ha på sig, även och jag har börjat min viktnedgång så är det låååångt kvar innan man känner sig snygg igen. Tyvärr behöver jag pengar igen då det inte finns några pengar kvar hos mitt sparkonto på Swedbank… Jag har funderat på att låna 50000 kr och det är betydligt enklare att inte låna från storbanker känns det som. Exempelvis på bästlån.se finns det flera alternativ som jag nu läser på mer om. Det är främst Lendo eller Marginalen som jag kikar på.

Största prinsessan var på cirkus igår, hon var helt lyrisk när hon kom hem!
Farmor och Ulla hade suttit längst fram i ett eget litet bås och dom hade en fantastiskt kväll.
Stella var nog lite besviken att det inte fanns några elefanter, men efter att hon fått sitta på en cirkus häst som såg ut som lilla gubben var hon mer än nöjd!

Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *